You don´t have to be great to start, but you have to start to be great - Zig Ziglar

PERSONLIG TRÄNING

Vad drömmer du om att uppnå med din hälsa? Din styrka? Din kondition?

För mig är personlig träning anpassat för dig som individ oavsett bakgrund eller mål - Du är unik!
Ditt unika rörelsemönster berättar en hel del om hur din kropp har anpassats till din vardag.  Med en rörelseanalys, din unika berättelse om hur din kropp mår, vad du har för förutsättningar samt vad du drömmer om för mål skapar jag en träningsplan som är unikt anpassat för dig där helheten står i fokus. Söker du mer än bara den personliga träningen rekommenderar jag dig att läsa mer på livsstilshjälp online.
Den personliga träningen kan utföras hemma hos dig (Laholm eller Halmstad), i min lokal på Nissastrand i Halmstad eller utomhus. Det viktigaste är att du känner att träningen får en naturlig plats i din vardag. Har du ett annat önskemål, tveka inte att kontakta mig.
Grunden ligger i att fokusera på de resultat DU önskar utifrån de förutsättningarna du har men med min kunskap om hur då på ett tidseffektivt men hälsosamt når nya höjder.  Fokus för mig ligger på att ge dig glädje och inspiration och att utveckla dig både på det fysiska och psykiska planet. Detta gör jag genom min glädje och passion för en resultatinriktad men hälsosam livsstil.
 You miss 100% of the shots you don't take - Wayne Gretzky 
Jag är skillnaden som gör skillnaden för dig mot ditt mål
Boka gärna en kostnadsfri konsultation inkl. träning.