ONLINE 

Hjälpen som är ett knapptryck bort. Där och när du vill.

LIVSSTILSHJÄLP ONLINE

En livsstilsförändring är bland det svåraste vi kan göra för den måste ske parallellt med det liv vi lever idag. Att ha någon tillgänglig i vardagen just för dig är hemligheten till personliga anpassningar.

Nyckeln för att lyckas sitter i personligt anpassade förändringar för dig när det kommer till kost, sömn, stress, rörelse och mental träning. Jag anpassar din nya livsstil din vardag och eventuellt för din familj för en hållbar förändring. Att få hjälp och guidning - inte pekpinnar. Att hitta ett naturligt förhållningssätt till mat, prioritera sömn och balansera eventuell stress i vardagen med rätt typ av rörelse och mental träning.


Att göra som vi alltid gjort kommer skapa samma resultat. För en förändring behöver du lära dig att tänka annorlunda men utifrån där du befinner dig idag!
 

Min filosofi utgår från att äta ren mat - clean eating och att anpassa det till ditt mål.
Genom detta ökar du mängden näring du får i dig, optimerar dina hormoner och får ett jämnare blodsocker och därmed ökar du ditt välbefinnande. Det finns livsmedel som är bättre och sämre för oss beroende på målsättning och förutsättningar.
Jag gör inte jobbet åt dig men jag hjälper dig att få jobbet gjort!

Utgångspunkten är din vardag för det är där vi måste börja skapa framgång och en balans - en friktionsfri vardag!
Jag hjälper dig skapa de förutsättningarna som du behöver för en ny livsstil.
 

En bra start är att bära hem råvaror inte matvaror från affären
 

Det passar dig som:
1. Söker hållbara förändringar och en livsstil som ska hålla i din vardag.
2. Resultat! Coachningen är för dig som söker viktminskning, hälsa eller ta din träning till en ny nivå med hjälp av kost och andra livsstilsförändringar. Helt enkelt behöver förändra vardagspusslet så att bitarna passar ihop.
3. Har ont om tid och behöver stödet och stöttningen i vardagen.
 

Du får:
Vi startar upp med ett personligt samtal där du har  fått fylla i frågor kring ditt mål, din bakgrund, ditt nuläge och framtiden inför vårt möte. Efter samtalet sätter jag ihop en plan för dig utifrån ditt mål. Där du får tillgång till lämpliga veckomenyer och tips på recept. Men det viktigaste är att vi förändrar ditt beteende och skapar en hållbar vardag.
Under hela resan finns jag till hands för dig även mellan våra samtal. Samtalen sker en gång/vecka. Resterande tid når du mig via sms, mail eller en hemlig FB-grupp, beroende vad som passar dig bäst.
Kommunikationen i vardagen är nyckeln till framgång.

Du får hjälp med:
Sömn.
Stress.
Kostupplägg (viktminskning/fitness/hälsa eller prestation).
Mål (mental träning).
Personlig coachning med vägledning dagligen samt ett veckosamtal.

Pris: 1000 kronor för 4 veckor.


Kontakta mig så ringer jag dig för en kostnadsfri rådgivning

PERSONLIG TRÄNING

Kanske tränar du redan aktivt idag men behöver få hjälp eller inspiration till din träning, programmering eller träningsupplägg men vill träna på egen hand. Då ses vi online!
Detta passar dig som söker:
Kostnad- och tidseffektiv lösning. För en lägre kostnad får du möjlighet att få individuell hjälp utan att ta dig någon stans.
Resultat. Oavsett målsättning så är fokus på att ta dig mot de resultat du önskar och med mig i din ficka varje dag tar du träningen till en ny nivå.
Ingen bindningstid. Du kan när du vill sluta med online-träningen och bokar enbart upp dig för den tid vi har avsatt. 
Så här går det till:
1. Visa intresse genom att skicka mig ett mail till jessica@pureliving.nu eller besvara frågorna på första sidan.
2. Jag svarar dig och ber dig fylla i ett formulär kring din träningsbakgrund, förutsättningar idag och ditt mål.
3. Efter formuläret är ifyllt skickar jag dig några träningstester du ska göra (hemma eller på gymmet) anpassat utifrån din målsättning.
4. När jag har all information skapar jag träningsprogram och en planering utifrån vad vi har kommit fram till på 4-6 veckor. Alla träningsprogram har bilder till samtliga övningar.
Träningsprogrammet innehåller den utrustning du har möjlighet att tillgå. Vissa vill träna hemma, andra ute och vissa på gymmet. Programmet är skapat utifrån ditt mål och förutsättningar.
Du ger mig sedan löpande feedback under månaden på hur du planerat träningen (vilka dagar och pass) samt hur förra veckans träning gick och eventuella frågor. Du har tillgång till mig minst fem dagar i veckan för frågor, stöttning och peppning.
På så sätt får du möjlighet både att komma igång med träningen eller utveckla din träning till en nivå. 
Pris: 1000 kronor för de första fyra veckorna sedan 800 kronor, 
Möjlighet finns att välja bort den dagliga möjligheten till kontakt för att livestreamat PT-pass på 30 min.
(innefattar träningsplanering och träningsprogram samt daglig coachning under de första fyra veckor. Väjer du att fortsätta efter 4 veckor har vi en avstämning per vecka för att jag ska kunna justera i din träning).
Vill du enbart ha ett träningsprogram på 4-6 v kostar det 1000 kronor och då ingår det inte någon coaching men däremot ett avstämingssamtal efter 1 v för att se hur starten har gått och om du har några frågor.

Paket med livsstilshjälp för bästa resultat.
Pris inkl. livsstilshjälp 1600 kronor för fyra veckor.
Kontakta mig gärna för eventuella frågor om något är oklart.