FRISKVÅRD FÖR FÖRETAG 2.0

Personlig friskvård är en investing som med rätt hjälp skapar en god hälsoekonomi i företaget.

Skillnaden i om hälsoarbetet blir en kostnad eller en välinvesterad process finns i personlig coaching. Att anpassa behovet utifrån varje individ men med fokus på vad detta genererar för företagets hälsoekonomi. Det är viktigt att innan screena av vilka riskindivider företaget har och se till mer än bara sjukfrånvaro.
Kontakta mig så berättar jag mer hur du lyckas nå 80 procent av personalen och går från ett riskföretag i hälsa till ett friskföretag.


Jag är en väl anlitad inspiratör för små och stora evenemang där expertisen finns inom livsstilsfrågor som kost, sömn, stress och mental träning/motivation.
Inspirationsföreläsningar kan vara:
"Hur skapar man den optimala hälsan med minsta möjliga ansträngning?"
"Det perfekta träningspasset"
"Vad är optimal träning för mig?"
"Mat & rörelse för barn & ungdomar"
"Motivationsboosten till den en bättre livsstil"

MOBIL PT
Gör även som flertalet företag att anlita mig som mobil PT. Befinner sig ditt företag i Laholm eller i Halmstad kommer jag till er på avsatt tid för att aktivera era medarbetare. Styrka, balans och rörlighet utmanas på ett lättillgängligt sätt där ingen behöver byta om, alla kan vara med. Du blir varm men inte svettig.
Kunskap är makt! Vill du ge ditt företag ett hälsosamt år? Investera då i en långsiktig lösning där jag 1 gång per månad kommer på avsatt tid och håller en kort föreläsning inom området hälsa på 15-20 minuter. Vi har 11-12 teman inom ett år. Veckorna mellan föreläsningarna får de anställda en utmaning som kan tas an på olika nivåer vart de än befinner sig och har för mål. Jag skriver också några korta rader i ett veckomail inom de olika temamånaderna.


HÄLSOSCREENING DIGITALT ELLER HÄLSOPROFILBEDÖMNING

Skapa insikt och motivera till förändringar för ett friskare liv. Idag är sjukfrånvaro ett mått som inte håller när vi pratar om hälsa på företag utan snarare frisknärvaro. Att du mår bra, har tillräckligt god kondition och arbetsförhållanden som gör att effektiviteten är optimal. 
Livsstilen är avgörande för människors hälsa. Hälsoprofilbedömning är Sveriges ledande tjänst för strategiskt hälsoarbete på arbetsplatsen. Målet är att motivera medarbetare till livsstilsförändring och kunna se förändringar på gruppnivå. Metoden är tvärvetenskapligt förankrad i medicin, fysiologi och beteendevetenskap. 


Styr hälsoinvesteringar
Få en detaljerad bild av medarbetarnas hälsa för investeringar till dem som behöver det mest.


Minska antalet sjukdagar
Följ upp medarbetare i riskzoner för att öka motivationen till att förbättra sin livsstil.


Få friskare medarbetare
Kartlägg arbetsplatsens mående och se hälsoresultat över tid med upprepade Hälsoprofiler.


Läs mer om hur en HPB går till här
och välkommen att kontakta mig för att diskutera vidare vad jag kan göra för just Ert företag. 

Pris: Offertförfrågan via jessica@pureliving.nu eller 0709-664530.

Har du ett eget önskemål inom området träning, hälsa & livsstil, tveka inte att kontakta mig för frågor eller en offert!