Det är jag som är Jessica Neogard och driver Pure Living Sweden.
 Jag brinner för att fler ska uppleva allt det positiva med en stark och hälsosam kropp som inte hindrar dig i det du vill göra.
Pure Living Sweden står för glädje, passion, engagemang och skräddarsydda lösningar utifrån varje individ, grupp eller företags behov.


Ingenting är omöjligt - bara olika svårt!

Jag bor bor med pappan till mina tre barn som är 8 , 11 och 14 år på en gård i södra Halland. Hallänning sedan 12 år tillbaka men född och uppvuxen på Gotland.
Förutom min akademiska bakgrund har jag ca 15 års erfarenhet av friskvårdsbranschen som har gett mig erfarenhet av att skapa de resultat som mina kunder önskar utifrån deras förutsättningar där kost, sömn, stress, mental hälsa och den fysiska träningen behöver hitta en balans.
Utbildning:
Fil. kand. inom Biomedicin med inr. på fysisk träning
Master inom Hälsovetenskap med inr. på Folkhälsovetenskap
Lic. personlig tränare
lic. fystränare
Lic. kostrådgivare vid MF Hälsoutbildningar
Dipl. massör
Kettlebellinstruktör m.fl. instruktörsutbildningar.

Hårmineralanalys 


Gedigen träningsbakgrund däribland basket på elitnivå, Stockholm Marathon, Toughest och Höga Kusten Trail 43 km vilket var det roligaste jag gjort när det kommer till lopp. Vasaloppet under vidriga förhållanden. Detta kan kännas som meriter men det viktigaste för mig är att se till att motion och träning får plats i vardagen för på så sätt mår jag som bäst. 


Mitt ledord i livet är KARMA!
Jag hoppas vi ses