Vet du vad du vill?

Jag upplever att många personer inte vet vad de vill när de anlitar en Personlig Tränare. Det är ett av mina styrkor som PT att hjälpa dig ta reda på ditt Vad, Varför och sedan hjälpa dig med ditt HUR!  Däremot ju mer du har fungerat innan vi ses desto lättare är det att gå på djupet och lyckas med din plan en gång för alla. Ju mer du kan berätta vad du vill och varför desto lättare är det att göra en anpassad plan till vilken insats du faktiskt tänkt och har möjlighet att investera i - dina förutsättningar helt enkelt. 
Att veta vad ditt mål är, inte vad det borde vara eller någon annans mål utan DITT. 
 

Är du en person som aldrig riktigt lyckats eller lyckats men lika väl fallit tillbaka när det kommer till din egna hälsa och livsstil är detta råd lite extra till dig!


Hur ofta lovar vi inte saker i sällskap och rycks med av stunden? För att sedan ångra varför vi tackade ja, att vi lovade något vi egentligen inte vill men kanske tror vi borde?

Det finns en man som är oerhört enkel och klok. Han har några föreläsningar på Youtube, några avsnitt i en egen podcast men detta avsnitt i Sommar & Vinter summerar mycket av det han står för! Mannen heter Kjell Enhager och ett flertal av er har säkert kommit i kontakt med honom tidigare - om inte glömmer du inte namnet efter att du har lyssnat.
Är du vilsen oavsett vilket mål det gäller i livet, lyssna på detta avsnitt på Sveriges Radio