Lucka 24 - God Jul

Jag hoppas du har frid i kroppen, känner ett lugn och harmoni. Har uttalat vad du vill ha ut av julledigheten för hos många kan osämja skapas kring högtider för att vi har olika förväntningar på helgen. Se till att berätta vad du vill ha ut till dem du kommer att umgås med! Våga säga nej om du så känner vare sig det är till familj, släkt eller bekanta. Våga skapa nya traditioner och var flexibel till vad vardagen vill och hur era liv ser ut. Tänk också på att livskvalité inte sitter i det du tuggar

Jag går in i 2017 genom att summera 366 saker jag blivit bättre på under året - en sak varje dag. Jag gör min vision board för 2017 och jag känner mig sjukt tacksam över att få vara där just jag är idag!  Jag fortsätter med mitt mantar, 1 % bättre varje dag.


God Jul! Tack för att du är med mig