Law of the attraction

Jag har lyssnat på ljudboken "the Secret" igen. Det är säkert åttonde gången. Har du inte läst eller lyssnat på boken är det ett bra tips.
Min vision board blir alltid ett faktum i större eller mindre skala, på kortare eller längre tid, Men än så länge har inga drömmar jag haft inte slagit in. 

Kortfattat är det att du är medveten skapare av ditt eget liv. Har du någon gång hört "lika attraherar lika"? Du är eller det blir som du tänker är ett annat. Det du väljer att fokusera dina tankar eller känslor på attraherar du in i ditt liv. Det dras till dig likt en magnet. Fokuserar du bara på att du har otur, du träffar fel kille/tjej, du får aldrig din vilja igen och självklart kommer det du väljer att fokusera på till dig. 

 Det är här våra tankar och känslor kommer in. För varje gång du tänker en tanke så vibrerar du på en viss frekvens. Denna våglängd studsar runt i universum. Du är en del av det. Framförallt kan vi inte hindra våra tankar men vi kan styra våra känslor genom hur vi tolkar situationen. Genom hur vi väljer att reagera!

Träna idag på att tolka om varje negativ tanke till något positivt! Tur händer inte bara vissa personer, tur har de skapat!