Jag hjärta bikarbonat!

Jag har sedan några år tillbaka använt enbart ekologiska hårprodukter och hudvård vilken när det kommer till håret är en utmaning. I alla fall för mig för väldigt länge har det varit fett och tungt. 
Ni som känner mig vet att jag använder bikarbonat till det mesta. Då menar jag verkligen det mesta, städar, borstar tänder, dricker emellanåt, putsar, tvättar kläder, hosta om jag skulle få det eller rekommenderar alla i omgivninge att slänga hostmedicinen och ta bikarbonat. Nu har jag struntat i allt vad ekologiska och rena hårprodukter är och bara kört på bikarbonat. 2 msk bikarbonat löser jag upp i 3 dl ljummet vatten, skölj.
Till balsam kör jag äppelcidervinäger 3 msk och 5 dl vatten, skölj.

Detta gör att håret blir fluffigt och håller sig rent i 7-8 dagar. Bikarbonat går också att använda som torrschampo.

Bikarbonata mera!