Höga kusten v 2

Det där jag skrev om barmark har jag fått äta upp och så sent som igår kom ett rejält snöoväder. Det är ett vackert vinterlandskap vi har idag men jag och mannen väljer att köra styrkan inomhus idag istället för utomhus för att få ut maximalt av passet (mest för hans del..)

Förre vacken gick hyfsat enligt plan. Lite kortare distanser men istället blev både bonuspasset gjort och ett extra pass till. 

Veckans plan är (har sprungit 8,5 km igår vilket skulle blivit 10 km men hann ej mer):

Intervaller
Uppvärmning 7-12 min, 5 x 60 m koordiantionslopp, 5 x 3 min 75 sek vila mellan varje. Långsammare första 1-2 intervallerna och stegra sedan

10 km 

Styrka + rörlighet. Helkroppspass, gärna med mjölksyra mot slutet.

8-13 km, lägga på en km jämfört med förra veckans längsta pass dvs 11 km 

eventluellt blir det ett yogapass eller ett styrkepass till.