Hållbara året - burken!

Medan du klurar på ditt mål som jag kommer att gå in på mer om imorgon vill jag att du tar fram en tom burk. Snåla inte på storleken!

Jag har sällan varit omotiverad kring min hälsa, inte tränat eller försökt ta hand om mig. Såklart går allt i bättre och sämre vågor även för mig men min lägsta nivå är relativt hög. Däremot upplever jag att när jag tittar tillbaka på året så glömmer vi lätt de små sakerna som gör att jag (och förhoppningsvis många av er) älskar vardagen. Huruvida året varit bra eller inte upplevs oftast genom större saker så som någons bortgång, sjukdom, nytt jobb, en ny familjemedlem med mera. Men är det just den händelsen som gör året bra eller dåligt?  Tufft eller lätt? Framgångsrikt eller fattigt?

Burken kommer vara en symbol för allt posotivt som hänt varje vecka. Varje vecka kommer en lapp hamna i burken som symbol för något positivt jag och varje familjemedlem upplevt med veckan. Vid årets slut kommer vi kunna läsa om allt fantastiskt vi upplevt eller uppskattat under året.

Inspireras av andra men jämför dig bara med dig själv!