Glutenfria pannkakor

Ibland behöver vi rannsaka oss själva. Vad låter jag påverka mig? Bestämmer jag själv VAD som FÅR påverka mig eller är det miljöer och personer runt mig som avgör mitt sinnestillstånd?
Väldigt ofta låter vi saker som vi INTE kan påverka påverka oss, ett typiskt exempel är vädret eller andra personers attityd och humör. Detta tar onödig energi från oss!
En klok person sa en gång till mig, det är inte hur du har det utan hur du tar det.

Ser vi istället till att lägga all kraft i samma riktning med en positiv syn och mot det du kan påverka kommer det ge ett helt annat resultat. En viktig del i att inte låta situationer, beslut eller personer påverka oss är att skapa en medvetenhet om hur JAG reagerar, ger det mig energi eller tar? Acceptera min reaktion och skapa tillit till dina egna känslor och hur DU vill må.

Med dessa ord säger jag oavsett väder och vind, hur eller med vem du ska spendera helgen - låt det bli en helg där du väljer glädje!

Supergoda glutenfria pannkakor till frukost imorgon eller till söndagens crêpes?  
(4-5 pannkakor)

Smör att steka i
1 dl bovete
2 ägg
1/2 msk fiberhusk
2,5 dl havremjölk, ohomogeniserad röd mjölk eller mandelmjölk
1 nypa havssalt

Vispa ihop alla ingredienser, låt stå i 5 min. Stek i rikligt med smör!

Varför inte servera tillsammans med hemmagjord bärsylt? 200 gram bär värms på spisen, vill du ha sylten fastare blandar du med 1 msk chiafrön och för den som vill ha lite sötare än den sötman bären ger ta 1 msk honung. Låt sylten stå i kylen i 30 minuter.