Decemberboost 23 - vision board

Kanske är du mitt uppe i julbestyren just nu. Kanske sitter du och reflekterar över året som varit och året som kommer. MItt tips är att avsätta tid för allt detta och njut! :)

Visoon board för mig är ett återkommande inslag i slutet av året. Jag har skrivit om law of the attraction tidigare, det du ber om och fokuserar kommer till dig och jag har inte i någon form fått tillbaka det jag ber om genom min vision board för den hjälper mig hitta ett fokus.

Välj ut 5-10 saker som du vill ha i ditt liv JUST NU (jobb, ekonomi, hälsa, kärlek, vänner, ja välj vilka områden du vill). Jag ser mig själv jobba med forskning eller som projektledare i någon form inom området folkhälsa om 10 år. Klart jag kan ha med den bilden men snarare bör jag hitta 9 bilder och börja med en av den i min vision board för 2018 som kommer ta mig mot detta mål.

Så kör igång!