Andas in livet

Jag och min blivande man ska gifta oss i sommar. Efter att ha hört hur stressande det är mer bröllop och hur mycket det är att planera sa jag igår att känslan av att vi glömt något är rätt stark emellanåt. Detta oavsett om par har haft stora eller små bröllop.
Vi är inte alls stressade vilket stressar omgivningen. Vi är helt införstådda på att dagarna innan kan vara intensiva då vi ska ordna maten själva och få ihop vissa saker som inte går att förbereda innan.

Vi går vår egen väg, det kommer säkert inte bli perfekt men det kommer vara på vårt sätt och vår dag!

Det är en konst att inte låta sig påverkas av andras tillstånd. Så hur gör man i olika situationer för att inte stressa upp sig:
- Lyssna inåt, gå på magkänslan. Vad säger den?
- Ha en plan.
- Om det är i en grupp eller i detta fall vi som par som ska göra något tillsammans, se till att ha en gemensam värdegrund som är någorlunda lika för då vet du att det kommer bli något du också kan skriva under på.
- Fråga personer som redan gått igenom liknande projekt eller situationer. De har med all säkerthet erfarenheter du kan ta till dig från.
- Se till att ha tid för det och en realistisk agenda.
- Ta hjälp av personer eller företag runt omkring dig som du känner att du kan delegera till. Förtroende är vikitgt för att inte behöva kontrollera.
- Njut resan vare sig det är ett evenemang, deadline i arbetet eller en hälsoresa!