Alla har vi lika många timmar på dygnet

Vi har alla 24 timmar att förfoga över varje dag, varken mer eller mindre. Det är ingen skillnad på var du bor, om du är rik eller fattig – alla har vi exakt samma summa tid. Varför känns det då som att en del har betydligt mera tid än andra?

Det är ofta vi längtar efter en extra timme. För väldigt många innebär tid stress. 48 timmar per dygn önskas från vissa. För att få lite mer harmoni i livet. Oftast är det inte så mycket som måste göras, det är bara VI som förstorar upp saker för att VI inte kan konsten att prioritera.

För aldrig i historien har våra liv krävt så mycket av oss som nu. Varenda ny teknologi som utlovar att vi ska "tjäna tid" gör istället så att vi förväntas göra mer med den tid vi alla har till förfogande. Förutom att vi då ska vara mer produktiva och kontaktbara än någonsin förr ska vi orka med familj, vänner, fritid, träning etc. 

Se dig omkring, vilka ser DU upp till? Vad vill DU uppnå i livet? Genom att studera de mest framgångsrika människorna inom sina respektive expertområden får du reda på deras "framgångsrecept" och kan snabbt åstadkomma det som tidigare verkat svårt eller till och med omöjligt. Se till att hitta dina nyckelpersoner inom karriären, vardagslivet, träningen, familjelivet o.s.v. Se till att ha personer runt dig som du tycker är framgångsrika i livet  för att hitta ditt driv!

Att fundera över;

- Hur kan jag göra den här dagen rolig för mig själv och alla jag får möjlighet att påverka idag?

- Vad behöver hända från och med idag fram till sista dagen i mitt liv för att jag ska känna att jag har levt ett fantastiskt liv? 

- Hur kan jag få mina nära och kära att känna sig älskade idag?

- Hur kan jag bidra med maximalt värde till mitt företag idag så att de villigt betalar mig mer?

Blandar du gul och blå färg får du alltid grönt, precis så är det i livet. Det finns vissa livsingredienser och  tankar som du kan blanda ihop för att göra ditt liv till ett mästerverk!

Mitt tips är PLANERING! Planera ditt liv, planera in din träning precis som du planerar ditt schema på jobbet. Tiden för träning är helig! Jobbet betalar ut din lön, träning ser till att du kan jobba och få lön – enkelt! De andra frågorna krävs lite mer tankeverksamhet och det är bara du som har svaren!
 

Livet är underbart – bara du kan se till att förvalta det väl!